RIVIERA MARBLE

The traditional “Genoise sink”* is reinvented as a massive one-piece sculpture.

Photos by Anna Positano
Francesco Forni, Anna Positano · RIVIERA MARBLE
Francesco Forni

The ground floor of a house surrounded by olive trees in the Ligurian Riviera is the object of this renovation project.
The project aims to connect a new open space kitchen with the living room, creating a continuous space.
The traditional “Genoise sink”* is reinvented as massive one-piece sculpture. In order to maximize the white marble pureness, it stands alone on a scratchy blue tiled wall. All the kitchen facilities are placed on a side repacked in a single cabinet.

Francesco Forni, Anna Positano · RIVIERA MARBLE
Francesco Forni

Francesco Forni, Anna Positano · RIVIERA MARBLE
Francesco Forni
Francesco Forni, Anna Positano · RIVIERA MARBLE
Francesco Forni
×