House Bořislav - extension

Lack of space and tight layout of the existing house led builder to the decision to add an extension.

The west side of the house with adjoining garden seemed ideal for this purpose due to terrain´s character as well as a logical continuation of the original building.
New low extension copies landscape of the garden.

By using simple forms, we try not to further overcomplicate the already very complex structure of the original building and objects around.
We tried to find balance for somewhat too “heavy” form of the current house by using a simple form, material and abstract black house color.

3+1 architekti · House Bořislav - extension
3+1 architekti
3+1 architekti · House Bořislav - extension
3+1 architekti
3+1 architekti · House Bořislav - extension
3+1 architekti
3+1 architekti · House Bořislav - extension
3+1 architekti
×