Botafogo Apartment

The project for this apartment in Botafogo aims to create flexible spaces that could respond to the wishes and needs of its inhabitants over time, defining only the fundamental elements for occupation. The kitchen and one of the bedrooms were integrated into the living room, the service areas were compacted and the corridor was suppressed. The traditional division between served and servants spaces was undone in order to adapt the plan of the apartment to the way of life of its current inhabitants. From the living room one can access all the other rooms of the apartment: bedrooms, kitchen, laundry and bathrooms, which are separated from the main room of the house by light panels in plywood.

Gru.a Arquitetos · Botafogo Apartment
Gru.a Arquitetos
Gru.a Arquitetos · Botafogo Apartment
Gru.a Arquitetos
Gru.a Arquitetos · Botafogo Apartment
antonia cattan
Gru.a Arquitetos · Botafogo Apartment
antonia cattan
Gru.a Arquitetos · Botafogo Apartment
antonia cattan
Gru.a Arquitetos · Botafogo Apartment
antonia cattan
Gru.a Arquitetos · Botafogo Apartment
antonia cattan
Gru.a Arquitetos · Botafogo Apartment
antonia cattan
Gru.a Arquitetos · Botafogo Apartment
antonia cattan
Gru.a Arquitetos · Botafogo Apartment
antonia cattan
Gru.a Arquitetos · Botafogo Apartment
antonia cattan
Gru.a Arquitetos · Botafogo Apartment
antonia cattan
Gru.a Arquitetos · Botafogo Apartment
Gru.a Arquitetos
Gru.a Arquitetos · Botafogo Apartment
Gru.a Arquitetos
×