H_BC

Exterior infiltrate. Reform of a wide open attic

Photos by Omar Miranda
mhh_arquitectos, Omar Miranda  · H_BC
Omar Miranda

The reform envisages the incorporation of the terrace into space, creating a continuous outer and inner space. Green visually and physically enter inside. The bare concrete pillars structure the common space that is open to a courtyard which brightens the whole enclosure from the inside.

mhh_arquitectos, Omar Miranda  · H_BC
Omar Miranda

Circulation spaces are located more inside. They are illuminated from games translucent surfaces that filter the light through the toilets; located in the most private area with the rooms and common storage areas.

mhh_arquitectos, Omar Miranda  · H_BC
Omar Miranda

mhh_arquitectos, Omar Miranda  · H_BC
Omar Miranda
mhh_arquitectos, Omar Miranda  · H_BC
Omar Miranda
mhh_arquitectos, Omar Miranda  · H_BC
Omar Miranda
mhh_arquitectos, Omar Miranda  · H_BC
Omar Miranda
mhh_arquitectos, Omar Miranda  · H_BC
Omar Miranda
mhh_arquitectos, Omar Miranda  · H_BC
Omar Miranda
mhh_arquitectos, Omar Miranda  · H_BC
Omar Miranda
mhh_arquitectos, Omar Miranda  · H_BC
Omar Miranda
×